сряда, 17 декември 2014 г.

Защо трябва да наемете фирма за уеб дизайн?

уеб дизайн
Ако сте прекарали време в проучването на уеб дизайн, може би сте забелязали хилядите фирми за уеб дизайн съществуващи във вашия град, допълнително хиляди безплатни или евтини услуги, които да ви помогнат да изработите един уеб сайт за минути. Но, такива услуги имат ли минуси? Трябва ли да се наеме уеб дизайнер или фирма и да се заплати допълнителна сума?

Нека разбием някои решаващи точки…

Ще се разширява ли бизнеса ви в близкото бъдеще и безплатната онлайн услуга ще го позволи ли?

Много от фирмите за уеб дизайн са преживявали това положение не веднъж с клиентите си. Те искат да запазят своите начални разходи минимални и предпочитат безплатните услуги. 

Надолу по пътя, те искат да разширят присъствието си онлайн и са изправени пред сериозни ограничения. Често те могат да имат само определен брой страници, ограничени изображения, и рядко могат да предлагат възможности за електронна търговия. Някои от тези безплатни услуги предлагат възможността да се вдигнат тези ограничения, но в замяна на висока месечна такса.

Вашият бизнес е уникален, не трябва ли дизайна да отразява вашия бизнес?

Клиентите знаят, когато вашият сайт е остарял. Уникалният уеб дизайн не само ще покаже на клиентите ви, че вашият бизнес е различен, но също така ви позволява да имате функции, които може да са уникални.

Вашата безплатна услуга подходяща ли е за телефони и таблети?

Нека си го кажем. Вашите клиенти и читатели използват мобилни телефони и таблети. Безплатните услуги рядко предлагат мобилна версия на вашия уеб сайт и вашите клиенти ще предпочетат друга фирма, която може да предложи най-надежден и достъпен уеб сайт, който отговаря на техните нужди и изисквания.


Това са няколко неща, за които трябва да помислите, когато сравнявате използването на безплатни услуги, вместо наемането на професионален уеб дизайнер или фирма. Въпреки, че повече фирми за уеб дизайн изискват голяма първоначална инвестиция, ползите значително ще помогнат на вашия личен или фирмен уеб сайт. Започнете бизнеса си правилно и направете така, че първото впечатление да не се забрави.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.