събота, 13 декември 2014 г.

Основите на един добър уеб сайт

уеб дизайн
Изработката на уеб сайт е лесна. Изработка на добър уеб сайт, не е толкова лесно. Има много елементи, които трябва да имате предвид, ако искате да имате добър и успешен уеб сайт. Кои са тези елементи? Тази статия ще покрие нещата, които правят един уеб сайт добър и да се откроява от останалите.

Какво е уеб сайт?

Уеб сайтът като цяло е адрес в Интернет, който съдържа вашите уеб страници. По принцип, един уеб сайт е вашата връзка за комуникация с останалата част на света. Така че, ако искате да изградите един сериозен уеб сайт е важно да знаете как правилно да го изработите. Има много сайтове, така че, какво ще накара вашия сайт да се откроява от останалите?

Медийни носители

Един уеб сайт е напълно различен от всеки друг вид издателска или рекламна среда за комуникация. Когато създадете брошура, списание или книга за публикуване, Вие определяте съдържанието, отпечатвате го и всичко е готово.

Ако рекламирате продукт или услуга по радиото или телевизията, съсредоточавате се върху името, как да получите продукта и го правите в рамките на 15 до 30 секунди…. След това рекламата се пуска отново и отново.

Нито един от изброените начини обаче, ще работи в Интернет и това трябва да се вземе под внимание, когато се прави изработка на уеб сайт.

Основите на един открояващ се уеб сайт

Информация – Ако някой Ви попита, кое е най-важното нещо за един сайт, надяваме се, че ще кажете, че това е информацията. Основната функция на интернета е да Ви предостави информация.

Значение – Изработката на уеб сайт в интернет изисква подходящото съдържание на един вестник, брошура или списание, насочено към интересите на посетителя. Също, трябва да предлага значим продукт и/или информация, да се актуализира често и да е актуален с променящите се технологии.

Дизайн – Има няколко важни правила, които трябва да се спазват в уеб дизайна. Каквото се харесва на един човек, не значи, че ще се харесва на друг. Основното правило на един добър уеб дизайн е, че е по-добре да е прост, ясен и организиран. Представете съдържанието си в непретенциозен начин, дръжте го опростено и последователно.


Когато изработвате вашия уеб сайт, трябва да се поставите в обувките на посетителите. Този уеб сайт, по който сте работили толкова усилено, ще се провали, ако не помислите за хората, които ще го използват.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.